Praktijkinformatie

Hieronder  vindt u infomatie over de werkwijze van huisarts praktijk van de Walle.

Openingstijden:
Onze huisartspraktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Er is pauze voor overleg van huisarts, assistente en praktijkondersteunster, andere werkzaamheden en lunch van 12:00 tot 13:45 uur. Dan zijn wij voor spoed wel bereikbaar via ons spoednummer.

Spoed:
In geval van spoed is acute zorg noodzakelijk om gezondheidsrisico's zoveel mogelijk te voorkomen. Belt u in dat geval de spoedlijn: 078-6202771. Gebruik de spoedlijn alleen als er sprake is van een ernstige situatie. Anders blokkeert u misschien de lijn voor een andere patiënt. In geval van levensbedreigende situaties belt u direct 112.

Afspraak maken:
Voor het maken van een afspraak belt u de huisartspraktijk tussen 8:00 en 11:00 uur op 078-6202777.

Als u meerdere klachten tegelijk wilt bespreken, vraag dan aan de assistente om een dubbele afspraak te maken. Zo loopt het spreekuur niet uit voor de patiënten die na u komen.

Inloopspreekuur:
Voor het inloopspreekuur tussen 8:00 en 8:30 uur hoeft u geen afspraak te maken. Dit spreekuur is alleen bedoeld voor 1 korte kleine klacht.

Terugbel spreekuur:
Voor kort overleg met de huisarts kunt u ook gebruik maken van een terugbel afspraak. Dit kunt u via de assistente regelen.

Herhalingsrecept kan op onderstaande wijze aangevraagd worden.

  • Via het deponeren van lege doosjes in de box aan de muur bij de ingang, deze tijdens praktijksluiting (avond, nacht, weekend) in de brievenbus deponeren.
  • Via een briefje per post of faxen naar 078-6202770 of per mail, rechts boven op deze site
  • Via de telefoon met de herhaalreceptenlijn, keuzemogelijkheid 2

Het medicament is vervolgens vanaf 15:00 uur op de volgende werkdag op te halen in de uw apotheek.

Uitslagen aanvragen:
Tussen 09:00 en 11:00 uur kunt u 078-6202777 bellen voor het opvragen van uitslagen en resultaten van onderzoeken.

Verder kunt u via e-mail consult ook vragen aan mij stellen.

In onze praktijk doen wij er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor onze patiënten. Mocht u ontevreden zijn over de bereikbaarheid van de huisartspraktijk, geeft u dit dan door aan de huisarts of de assistente. Wij zoeken dan zo snel mogelijk een oplossing. Daarnaast staan wij altijd open voor tips en suggesties die onze bereikbaarheid verbeteren.